Welkom bij Stichting 55+ Actief

Uitnodiging.

Wij nodigen u van harte uit voor onze bijeenkomst op :

Vrijdagavond 2 december 2022 – 19.30 uur. De Binder.

Vanavond vieren wij hopelijk, na twee keer uitstel, het 50 jarig Jubileum van Stichting 55+actief met een cabaretoptreden van de dames van “Twee recht Twee averecht” met het thema “Valse trek”. De helft van hen heeft met heel veel succes als “Jong Belegen” in de feestweek van 2018 voor ons opgetreden.                     

Let op: Deze bijeenkomst is één week later dan normaal.

N.B. Vanaf nu kunt u de entree ook pinnen!

Stichting 55+ Actief Gramsbergen                                                  

Het doel van de stichting is het bevorderen van het welzijn van personen van 55 jaar en ouder. Wij proberen dit te realiseren door onderlinge saamhorigheid en gezelligheid door middel van ontspannende bijeenkomsten en clubactiviteiten. Op dit moment zijn ongeveer 650 personen uit Gramsbergen en omgeving aangesloten bij de stichting. De bestuursleden en de contactpersonen van de stichting zorgen voor een persoonlijk contact bij blijde en verdrietige gebeurtenissen. De bijdrage aan de stichting bedraagt momenteel        € 7,50 per persoon per jaar.

Bijeenkomsten                                                                                  

Acht keer per jaar vindt er een bijeenkomst plaats in Dorpshuis DE BINDER op de laatste vrijdag van de maand. Deze bijeenkomsten zijn wisselend op een middag of op een avond. Op de bijeenkomsten worden presentaties gegeven of vindt er een opvoering plaats op het gebied van toneel, cabaret, zang of muziek. Voor het bijwonen van deze bijeenkomsten wordt een bijdrage gevraagd van € 5,00. Hiervoor wordt u ook voorzien van koffie/thee met koek en een hapje en een drankje.

Clubactiviteiten                                                                             

Volleybal                                Jokeren                     Gymnastiek

Koersbal                                 Klaverjassen            Biljarten

Muziek (mondharmonica)      Handwerken             Fietsen            

Jeu de Boules                        Reizen (dagtochten) 

Deelname aan één of meerdere clubactiviteiten is alleen mogelijk wanneer men lid is van de stichting. Voor deelname aan een activiteit is ook een contributie verschuldigd. De hoogte hiervan is per activiteit verschillend.

Interesse?                                                                                                     

Kom gerust een keer vrijblijvend een bijeenkomst in DE BINDER bezoeken of neem eens een keer vrijblijvend deel aan één van de bovengenoemde activiteiten. Voor nadere inlichtingen en/of opgave kunt u contact opnemen met het secretariaat of met de ledenadministratie Gerrit Jonkeren, 0524-561928, jonkeren@hotmail.com