Nieuwsbrief

Gramsbergen, 11 april 2022

Beste mensen

Uitnodiging.

Wij nodigen u van harte uit voor onze bijeenkomst op: 

Vrijdag 22 april 2022 om 19.30 uur in  MFC “De Binder”

Deze avond wordt verzorgd door Anita Oldenhave en Erik Knoef, die samen het duo “Een en Ander” vormen. Het wordt een cabaretachtige avond. Zij bieden een afwisselend programma met muziek, liedjes, sketches en humoristische verhalen.

Bovendien verkoopt de handwerk-groep op deze avond haar zelfgemaakte spullen. Zij hebben in de coronatijd gewoon doorgewerkt en hebben dus veel in de aanbieding.

Entree voor leden € 5,00 niet leden € 7,00 (Incl. koffie/thee, een drankje en een hapje)

Terugblik.

Vrijdagmiddag 25 maart waren er 59 bezoekers aanwezig. Deze middag hebben we afscheid genomen van onze penningmeester Rieks Meilink. Hij kreeg namens onze stichting een cadeaubon, 2 koffiebekers met het 55+ logo en een bos bloemen. Daarna  heeft Lummy Boerhof uit Ruinerwold ons vermaakt met verhaaltjes, gedichtjes, liedjes en oude spreekwoorden. En dit alles in het Drents. We kunnen terug zien op een gezellige middag.

Zoektocht naar nieuwe leden.

De biljartgroep van donderdagmiddag is dringend op zoek naar nieuwe leden. Mocht u er wel eens aan gedacht hebben om te gaan biljarten, wacht dan niet te lang en meldt u aan.

En bent u sportief en houdt u van gymnastiek, kom dan bij onze gymgroep op dinsdagmiddag om 15.30 uur. Daar is nog plek voor nieuwe leden.

De volgende bijeenkomst zal zijn in de feestweek op Maandagavond 29 augustus 2022 om 19.30 uur met Allround singer songwriter Dick van Altena.

Tot slot

We zien u  graag op 22 april om 19.30 uur in “de Binder”

Het bestuur.

Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE