Nieuwsbrief

Gramsbergen, 11 maart 2020

Beste mensen

Dit keer géén uitnodiging voor de bijeenkomst van maart en april.

Omdat de richtlijnen omtrent het coronavirus steeds meer worden aangescherpt, hebben wij besloten om de bijeenkomsten van maart en april niet door te laten gaan.

Wij zijn met elkaar toch al wat op leeftijd en daardoor wat kwetsbaarder en wij willen geen enkel risico lopen. Wij hopen dat u daar allen begrip voor zult hebben.

Terugblik.

Op 6 februari zijn we bij elkaar geweest met de contact personen van de activiteiten, de mensen die de zieken bezoeken en zij die nieuwsbrief rond brengen naar de leden van de stichting 55+. Deze middag hebben we deze activiteiten geëvalueerd. We hebben kunnen vast stellen dat alles tot tevredenheid verloopt. Iedereen bedankt voor alle werk wat wordt gedaan.  Het was een gezellige en geslaagde middag.

Vorie Vana uit Beerzerveld

Vrijdag 28 februari is de toneelvereniging ”Vorie Vana” op bezoek geweest.

Zij speelden voor ons het toneelstuk ”Als de natuur zijn gang giet”.

Er waren 180 bezoekers die genoten hebben van een prachtig en mooi gespeeld blijspel in 3 bedrijven, waarbij veel gelachen kon worden. We kunnen terug zien op een prachtige avond.

Contributie 2020 55+ aktief

In de eerste week van april vindt de automatische incasso plaats van de contributie 2020. Deze contributie wordt geïncasseerd van vrijwel alle leden die op 1 april staan ingeschreven bij de Stichting. Incassering vindt plaats via onderstaande gegevens:

Banknummer Stichting 55+ Aktief Gramsbergen:  NL96RABO0147760852

De bank herkent ons als incassant-ID:                   NL42ZZZ410228120000   Contributie 2020 is € 7,50 per persoon

Indien u na 1 april 2019 een overstap hebt gemaakt naar een andere bank en een nieuw rekeningnummer hebt gekregen, verzoeken wij u dit kenbaar te maken aan de penningmeester    (tel. 0524-561950).

Jeu de Boules

Onze buitenactiviteit Jeu de Boules wordt weer opgestart voor een nieuw seizoen op de Combibaan.

Het nieuwe seizoen begint op maandag 30 maart a.s. Er staan nu 33 leden ingeschreven als lid van de club. Wie alsnog interesse heeft om hier aan deel te nemen is van harte welkom of kom gewoon eens een kijkje nemen. Er wordt gespeeld op maandagmiddag aanvang 13.30 uur en op vrijdagmorgen aanvang 9.30 uur.

Fietsclub

Op woensdag 15 april a.s. gaat het fietsen weer van start. Zonder vooraf aan te melden of lid te worden kan men zich elke woensdagmiddag om 14.00 uur melden bij het startpunt (parkeerplaats DE BINDER) van waaruit een toertocht gefietst wordt van ca. 30 km.  Deelname is voor eigen risico.  De initiatiefnemers, Jan Henk Roelofs (561405) en Jan Gerritsen (562372), zorgen elke woensdagmiddag voor een uitgestippelde route.

Het bestuur.

 

Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE