Nieuwsbrief

Gramsbergen, 15 april 2019

Beste mensen

Uitnodiging.

Wij nodigen u van harte uit voor onze bijeenkomst op :

Vrijdag 26 april 2019 om 19.30 uur MFC “De Binder”

Deze avond wordt verzorgd door 2x RW. De heren Roelof Willems en Rinus Wanders. Deze twee mannen uit de buurt van Schoonebeek zorgen voor een mooi optreden met zang, een grap en een mop. Het belooft een mooie avond te worden die u beslist niet mag missen. Bovendien verkoopt de handwerkgroep op deze avond haar zelfgemaakte spullen en al bij de ingang worden de loten voor de verloting verkocht.

Entree voor leden € 5,00 niet leden € 7,00

Terugblik.

Vrijdagmiddag 29 maart waren er ± 50 bezoekers aanwezig. Deze middag heeft Elise Pietersen ons verteld over de oorzaken en de gevolgen, voor zover bekend, van de ziekte van Alzheimer. Met voorbeelden uit haar werk hebben we kunnen zien wat dit betekent voor de persoon zelf en voor alle betrokkenen, wat je wel en of niet kunt/moet zeggen en of doen. We kunnen terug zien op een interessante en leerzame middag.

Kleppertour 4 juni 2019

Er zijn nog een paar plaatsen vrij voor deze reis

Mocht u belangstelling hebben, u kunt zich nog opgeven bij Klaas Tromp 0524-562498 of bij Wolter Huygen 0524-562057

Zoektocht naar nieuwe leden.

De koersbalgroep van dinsdag en de dansgroep van vrijdag zijn dringend op zoek naar nieuwe leden. Mocht u daar wel eens aan gedacht hebben, wacht dan niet te lang en meldt u aan.

Er komt geen damclub van 55+.

Wegens te weinig belangstelling, zal er geen damgroep bij 55+ worden opgestart.

Afspraken bij een overlijden.

Wanneer één van onze leden komt te overlijden, gaat iemand van het bestuur naar de condoleance en/of de herdenkingsdienst. Dit is echter alleen wanneer dit in Gramsbergen is. In alle andere gevallen wordt er een kaart gestuurd.

Tot slot

Graag zien we u graag op 26 april om 19.30 uur in “de Binder”

Het bestuur.

Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE