Nieuwsbrief

Gramsbergen, 17 november 2021.

Beste mensen.

We vinden het ontzettend jammer, dat we u moeten vertellen, dat de bijeenkomst van 3 december a.s. weer niet kan doorgaan. Maar gezien de hele situatie rondom Corona zal dit geen verrassing zijn. We hopen uiteraard, dat we in januari weer kunnen opstarten, maar ook dat is niet zeker. Als er weer een bijeenkomst is, zult u middels een Nieuwsbrief op de hoogte worden gebracht en tot die tijd sturen we geen Nieuwsbrief rond.

We hebben nog wel een aantal mededelingen voor u:

  • De Kerstviering van 15 december gaat ook niet door.
  • Denkt u er aan om ons een mailadres te sturen, wanneer u die hebt?  We hebben er al veel, maar we weten ook, dat er nog veel meer leden met een mailadres zijn.
  • Het lijkt ons goed, dat de ziekenbezoekers voorlopig ook even weer geen bezoekjes afleggen.
  • Ook de 90 jarigen krijgen nog niet weer bezoek van het bestuur, maar een kaart.
  • Door alle onzekerheden is het nieuwe programma nog niet helemaal rond. En dat betekent, dat het programmaboekje ook pas later zal worden rondgebracht. Hopelijk krijgt u die tegelijk met de eerstvolgende nieuwsbrief.

En dan willen wij iedereen die op Stichting 55+ actief Gramsbergen heeft gestemd bij de actie van de Rabobank heel hartelijk bedanken, want dat heeft ons maar liefst € 761,67 opgeleverd. Een prachtig bedrag.

Tot slot wensen wij iedereen heel fijne feestdagen en een goed begin van het nieuwe jaar.

Blijf gezond!!

Het bestuur.

Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE