Nieuwsbrief

Gramsbergen, 13 november 2019

Beste mensen

Uitnodiging.

Wij nodigen u van harte uit voor onze bijeenkomst op :

Vrijdag 29 november 2019  om 19.30 uur in MFC “De Binder”

Het boek “ 't K'oude testament” vormt de basis voor de nieuwe Brook Duo Kerkentour‘t K’oole testament is de vijfde winterse vertelling, geschreven door streekromanschrijver Gert-Jan Oplaat. Het succes van de kerkentour is ongekend gebleken en smaakt naar meer. Ruim 25000 bezoekers zagen de vorige vier vertellingen in verschillende kerken in de regio. Het eerste verhaal “Mirrewinter” is verfilmd en trok 15000 bezoekers. Een tweede film is in de maak.

”‘t K’oole testament” is het nieuwe verhaal en wordt ondersteund met dialectliedjes, gedichtjes, lichtshow en beelden. Ook wij willen ons graag een keer laten verrassen met dit programma. Deze kans moet u niet voorbij laten gaan.

Deze avond zal ook de handwerkgroep weer aanwezig zijn met een kraampje en er is zoals gewoonlijk in november weer een verloting.  Wat kleingeld is dus handig.                                                                                                                      

Entree voor leden  € 5,--  per persoon en voor niet leden €7,--  inclusief koffie/thee, koek, een drankje en een hapje.

Terugblik.

Vrijdagmiddag 25 oktober heeft Jan Reehorst verteld over Veldzicht in Balkbrug. De 44 aanwezigen hebben een interessante middag gehad en zijn veel te weten gekomen over deze inrichting bij ons in de buurt, waar we niet veel van wisten.

Tot slot

Graag zien we u op 29 november 19.30 uur in “de Binder”

Het bestuur.

Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE