Welkom bij Stichting 55+ Actief

Gramsbergen, 17 november 2021.

Beste mensen.

We vinden het ontzettend jammer, dat we u moeten vertellen, dat de bijeenkomst van 3 december a.s. weer niet kan doorgaan. Maar gezien de hele situatie rondom Corona zal dit geen verrassing zijn. We hopen uiteraard, dat we in januari weer kunnen opstarten, maar ook dat is niet zeker. Als er weer een bijeenkomst is, zult u middels een Nieuwsbrief op de hoogte worden gebracht en tot die tijd sturen we geen Nieuwsbrief rond.

We hebben nog wel een aantal mededelingen voor u:

  • De Kerstviering van 15 december gaat ook niet door.
  • Denkt u er aan om ons een mailadres te sturen, wanneer u die hebt?  We hebben er al veel, maar we weten ook, dat er nog veel meer leden met een mailadres zijn.
  • Het lijkt ons goed, dat de ziekenbezoekers voorlopig ook even weer geen bezoekjes afleggen.
  • Ook de 90 jarigen krijgen nog niet weer bezoek van het bestuur, maar een kaart.
  • Door alle onzekerheden is het nieuwe programma nog niet helemaal rond. En dat betekent, dat het programmaboekje ook pas later zal worden rondgebracht. Hopelijk krijgt u die tegelijk met de eerstvolgende nieuwsbrief.

En dan willen wij iedereen die op Stichting 55+ actief Gramsbergen heeft gestemd bij de actie van de Rabobank heel hartelijk bedanken, want dat heeft ons maar liefst € 761,67 opgeleverd. Een prachtig bedrag.

Tot slot wensen wij iedereen heel fijne feestdagen en een goed begin van het nieuwe jaar.

Blijf gezond!!

Het bestuur.

Stichting 55+ Actief Gramsbergen                                                  

Het doel van de stichting is het bevorderen van het welzijn van personen van 55 jaar en ouder. Wij proberen dit te realiseren door onderlinge saamhorigheid en gezelligheid door middel van ontspannende bijeenkomsten en clubactiviteiten. Op dit moment zijn ongeveer 650 personen uit Gramsbergen en omgeving aangesloten bij de stichting. De bestuursleden en de contactpersonen van de stichting zorgen voor een persoonlijk contact bij blijde en verdrietige gebeurtenissen. De bijdrage aan de stichting bedraagt momenteel        € 7,50 per persoon per jaar.

Bijeenkomsten                                                                                  

Acht keer per jaar vindt er een bijeenkomst plaats in Dorpshuis DE BINDER op de laatste vrijdag van de maand. Deze bijeenkomsten zijn wisselend op een middag of op een avond. Op de bijeenkomsten worden presentaties gegeven of vindt er een opvoering plaats op het gebied van toneel, cabaret, zang of muziek. Voor het bijwonen van deze bijeenkomsten wordt een bijdrage gevraagd van € 5,00. Hiervoor wordt u ook voorzien van koffie/thee met koek en een hapje en een drankje.

Clubactiviteiten                                                                             

Volleybal                                Jokeren                     Gymnastiek

Volksdansen                          Koersbal                   Klaverjassen

Muziek (mondharmonica)      Handwerken             Biljarten

Jeu de Boules                        Fietsen                     Reizen (dagtochten) 

Deelname aan één of meerdere clubactiviteiten is alleen mogelijk wanneer men lid is van de stichting. Voor deelname aan een activiteit is ook een contributie verschuldigd. De hoogte hiervan is per activiteit verschillend.

Interesse?                                                                                                     

Kom gerust een keer vrijblijvend een bijeenkomst in DE BINDER bezoeken of neem eens een keer vrijblijvend deel aan één van de bovengenoemde activiteiten. Voor nadere inlichtingen en/of opgave kunt u contact opnemen met het secretariaat of met de ledenadministratie Gerrit Jonkeren, 0524-561928, jonkeren@hotmail.com

 

Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE